Close
Yndlings årstid

Yndlings årstid

Efterår

Jeg er ofte blevet kaldt mærkelig, når jeg har sagt, at jeg foretrækker efteråret, fremfor sommer.

Men lige nu, sidder jeg midt i en solstråle, i Vigerslevparken og bliver omringet af gyldne blade, der roligt flyver ned fra trætoppene over mig. Her er så utrolig smukt. Altså, jeg syntes slet ikke om, når planterne derhjemme, pludselig skifter fra grønne og over til brune (hvilket skete, da vi rejste væk i 3 uger, denne sommer). Men gyldne farver, sammen med alt det grønne, er bare så ufattelig smukt. Se bare på billederne. Og når vejret skifter fra sol og over til en gråvejrsdag, har du ALLE undskyldninger for at trække i dit mest comfy tøj, lave din yndlings the (jeg er så basic, at det bare er earl grey), hente en ordentlig bunke tæpper og smide en god film på, alt imens, du begraver dig dybt i sofaen og har tændt stearinlys omkring dig. Vi skal jo dyrke det danske ord “hygge”… Selvom det efterhånden er så overbrugt, at jeg overvejer at finde på et nyt.

Det var det første syn, som vi blev taget god imod med, da vi ankom til parken 🍃

Så det her er årstiden, hvor du får lidt af det hele. Og når man nu har mulighed for at kunne mærke et tydeligt årstids skifte, som det vi har her i Norden, er det værd at finde sin favorit.

En god undskyldning

I dag er jeg gået udenfor, sammen med James, da han skal lave filmoptagelser af naturen. Det er altid en god idé at have liggende i arkivet, for at kunne frembringe en stemning eller årstid, til videoen. Og samtidig en god undskyldning, for at komme udenfor, i den smukke sensommer, der har ramt os, midt i oktober.

Jeg mødte denne smukke grå kat, da jeg sad på bænken og ventede på James. Den var både kælen og legesyg 🐱

Denne årstid, har været min favorit, lige siden jeg barn og vi sang “Jeg kan bedst li’ efterår”,til morgensang, på skolen.

Hvilken årstid, er din favorit og hvorfor?

Xx
Olivia Noel

2 thoughts on “Yndlings årstid

  1. Efterår er det bedste! Det kan stadig være varmt, men for det meste får det en tilpas temperatur!
    Farverne er også bare de smukkeste ❤️
    Elsker at ta’ ind og se hubertusjagt i Dyrehaven, heste og de smukke efterårsfarver, så bliver det ikke bedre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: