Close
Velkommen efterår

Velkommen efterår

Efteråret har og vil altid være min yndlings årstid.

Store tykke strikkjoler, stearinlys i alle mine mange indsamlede loppelysestager fra sammen, alle de bedste serier kommer ud i nye sæsoner og vi har fået en kæmpestor ny sofa, hvor vi begge kan ligge og se det sammen i.

Lige nu øser det ned udenfor, men som James så fint sagde ligefør “Yes! Det regner. Det er bare så hyggeligt”. Og jeg kan kun være enig. Udover at jeg så selvfølgelig skal ud og stå i det om blot en halv time, imens jeg venter på først den mest utilregnelige bus i verden og derefter skal videre med metro til Christianshavn.

For alt imens at jeg har holdt pause fra bloggen, har jeg kørt København flad i en lille rød Honda Civic. I en alder af 34 år, har jeg nemlig besluttet mig for at få et kørekort. OG en bil. Faktisk har jeg købt bilen. Nu er det bare kortet jeg mangler.

Så tilbage til at jeg snart står ude i regnen og fryser. Jeg skal nemlig til en køretime på Christianshavn. Faktisk vil jeg mene at det begynder at se ret fint ud med min kørsel. Jeg er langtfra rutineret – men pokker bliver det, når de kun har kørt siden starten af maj? Så inden længe kan jeg hente det blå lyn fra Fyn, Iris, hjem. Yup. Det er det fulde navn på min blå Suzuki Ignis, som meget snart skal fragte mig rundt i hele DK. Den har en stor bagende (det ligger til familien), så der er plads til alt mit loppeskrammel og krejleri. Det bliver skønt at kunne køre forbi noget storskrald som folk har stillet ud og ikke skulle begynde at balancere det op bag på en cykel eller bruge 2 timer på at slæbe det ned til den nærmeste bus og ligne en tosse, når jeg skubber det hen hvor barnevogne burde have deres faste plads.

Så Iris kan I godt skrive jer bag øret, for hende kommer I til at høre MEGET mere om.

Fra d.1 oktober kommer jeg også igen til at arbejde som kommunikationsfreelancer igen. Jeg har de første par kunder klar, som gerne vil ind i huset, så det glæder jeg mig gevaldigt til. Det har været hårdt at måtte lægge det på hylden i et halvt år og ikke har måtte røre det, pga. dagpengesystemet. Men nu kommer der nye regler = nye muligheder for mig.

James og jeg har også fået godt gang i vores fælles projekt, www.jogo.dk, som er film og foto, med tilknyttet fotostudie på Østerbro. Men det skal næste have sit helt eget indlæg.

Hav en dejlig regnvejrsdag og nyd hyggen.

Xx
Olivia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: