Close

Rådgivning og visuel branding

“Hvad arbejder du egentlig med til dagligt?”

Når jeg ikke blogger herinde, arbejder jeg som kommunikationsrådgiver i min virksomhed Rose Media. Her hjælper jeg mindre virksomheder, ny startede og iværksættere med hele deres branding strategi, idéudvikling og SoMe.

Der er intet federe end at gøre en kæmpe forskel for ildsjæle. Der er en helt anden gejst og viljestyrke hos en passioneret iværksætter, end hos normale mennesker, der har dagligdags job. For ofte, har man startet virksomheden, fordi man simpelthen ikke har kunne lade være.

Det er også sådan at min egen virksomhed startede. Eller faktisk ALLE mine virksomheder, har startet igennem tiden. Jeg elsker at gå ind i projekter og hjælpe folk i gang. Kommunikationen er uden tvivl min største force og der hvor jeg ved at jeg kan gøre en stor forskel.

Jeg er langsomt ved tilføje en ekstra feature til mit business, som falder mig ganske naturligt. I det sidste år, har jeg sammen med forlovede James, haft firmaet Jogo.dk. Her fotograferer vi events, bryllupper, firmaprofiler og tager portrætter. Det har primært været James som har taget fotos, især i vores fotostudie. Men vi fotograferer meget forskelligt og jeg vil gerne lave mere visuelle udtryk, som kan bruges på SoMe og hjemmeside. Det skal være billeder, hvor man kan mærke gejsten, glæden og passionen igennem billederne og virkelig komme til udtryk.

Derfor har jeg tilbudt mig selv, som fotograf for 5-6 cases, som jeg skal bruge på min hjemmeside. Billederne bliver skudt i løbet af april og skulle gerne være færdige i starten af maj måned.

På den måde, kan jeg nu tilbyde en samlet pakke. Undervisning i SoMe, en udførlig branding strategi, samt en fotoserie, som kan anvendes til visuel branding.

Hvis du vil høre mere, kan du kontakte mig på olivia@rosemedia.dk eller ringe til mig på 31 51 51 41. Så får vi en hyggelig snak og finder en løsning, som matcher dig.

Du kan også følge mig, for inspirerende tips og gode råd på Facebook og Instagram.

I øjeblikket kører jeg et tilbud til alle nye kunder. Få dit tilbud her

Olivia Noel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: