Close
Når Influenter starter nye trends

Når Influenter starter nye trends

*Dette er en artikel, som jeg tidligere har delt på Influentmag. Den er nu flyttet herover.

Hvis du er i tvivl om, hvilke trends, der hitter lige nu, så bare spørg en influent.

Influenter er gode til at starte trends, og lige her har vi samlet en bunke af de mest populære og sjove trends, der har været de sidste par år på Instagram.

Farverige tørrede blomster

Kan du huske, da alle pludselig begyndte at poste fine billeder af farverige tørrede blomster? Engang skulle alle have grønne planter på Instagram, men så kom trenden med de farverige tørrede brudeslør, også kendt som candy floss flowers.

 

Vinterbadning

I vinteren 20/21 hittede vinterbadning for fulde gardiner. Mange influenter delte om deres kolde gys i bølgen blå, og vinterbadning blev for alvor en trend, der tog Instagram og Danmark med storm.

 

Fastelavnsboller

I februar i år blev der testet fastelavnsboller overalt på Instagram. Der var hård kamp om førstepladsen, når de flotte fastelavnsboller fra Andersen Bakery, Lagkagehuset osv. ramte vores feed, og vi konstant blev kagesultne.

 

Rapsmarker

Et vaskeægte Instagrambillede er taget i en blomstrende gul rapsmark. Gerne iført sommerkjole og hat. Disse billeder trender år efter år, når rapsmarkerne i Danmark blomstrer. Det samme gælder også, når valmuemarkerne blomstrer rødt.

 

10.000 skridt

Pludselig blev det en dille at gå 10.000 skridt om dagen, og et mål som mange influenter går efter dagligt, og gerne deler, når de når i story eller i deres feed.

 

Kirsebærtræer

Nogle trends går igen og igen, og sådan er det med kirsebærtræerne. I maj måned er Instagram fyldt med fine lyserøde billeder, når de smukke kirsebærtræer springer ud landet over. Har du fundet dit perfekte kirsebærspot til et smukt billede?

 

Selfies uden makeup

Det er efterhånden et par år siden, men pludselig var der en influent, som startede trenden med at vise sig selv uden makeup. En selfie, hvor de i deres tekst opfordrede og taggede andre til at følge trop. Inden længe var alle feeds fyldt med nøgne ansigter, som viste, at de også blot var mennesker. Det trender fortsat, og har udviklet sig til, at folk viser deres kroppe frem fra mindre flatterende vinkler for at give en pointe om, at ingen er perfekte.

 

Dagens latte

Den er nok lidt i familie med den famøse avokadomad, som pludselig blev alle mands spise. Men en overgang skulle vi alle også se, hvilken latte art, der havde dannet sig i koppen. Nogle præsterede selv at lave kunsten i kruset, hvor andre fik dem på den lokale kaffebar. Men sjovt var det, at der pludselig var flamingo, havfrue, panda eller et juletræ, som man kunne drikke.

 

Papirsblomster

Planter og blomster er en enhver influents gode ven. Og nu er de også kommet i papirform. Normalt skal man være opmærksom på, at de får rigeligt med vand og lys, men her er det faktisk lige omvendt. I creepet papir og med naturlige former, så har de plantet sig ind i vores liv.

 

De nye lys

Står dit lys lige og rankt? Så er du ikke med på den nyeste trend. Dine lys skal i stedet have flotte former. Mange er faldet pladask for de pastelfarvede snoede lys, men nu er det også kropsformer, som du kan få dine lys i. Alle har det samme tilfælles, at de er pastelfarvede.

 

Pasteller

Det leder os over til endnu en trend, som virkelig har ramt mange influenter. Pastellen. Mange er gået fra det rå, nøgne trælook til i stedet at invitere pastellooket indenfor. På nogle profiler er man gået all in og ladet hele boligen blive overtaget af de lyse farverMen de fleste har det i form af keramik, lys, vaser og andre brugsgenstande i boligen.

 

Læs også: Fem farverige boliginfluenter – inspiration til dit feed

It’s a wrap

Har du også måtte ud og investere i et nyt vaffeljern eller paninimaskine, så du kunne være med på trenden med den lækre wrap? Tag en klassisk tortillia wrap. Skær den op ind til midten. Vælg fire ingredienser. Fold dem sammen og smid den ind i varmen. Vupti – den perfekte snack er klar. Om den skal være sund eller sød, det er heldigvis helt op til dig.

 

Talkage

Om det var børnenes fødselsdag eller blot din egen, så skulle din alder skrives med en talkage, som meget nøje blev pyntet med både bær, blomster og krymmel. De er altid flotte, og gør sig virkelig flot på et opslag.

 

Hvilke andre trends har du lagt mærke til blandt influenter?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: