Close
Mit spirende spirituelle liv

Mit spirende spirituelle liv

Alt har en begyndelse

En nær slægtning sagde forleden “Åh nej, nu skal vi passe på hvad vi fortæller dig fremover”, da vi havde en samtale om at jeg kan zoome ind på folk og få beskeder om dem. Jeg grinede og forklarede at sådan fungerer det ikke. Hvis jeg ville, så kunne jeg sagtens. Men det er ikke fordi at det er nyt for mig. Jeg har altid haft “gaven”, uden tidligere at have vidst hvordan den skulle bruges. Men jeg kunne aldrig drømme om at begynde at læse nogen, som ikke selv bad om at jeg gjorde det. Det ville være etisk forkert.

Jeg har nu trukket kort for ca. 15 personer den seneste uge og jeg forstår nu hvad folk mener med at de hurtigt bliver trætte, efter et par sessioner. Man skal virkelig samle energi og kræfter inden at man går i gang. Det er hel proces. Men når jeg så først ER i gang, er det det bedste job jeg nogensinde har haft. Jeg elsker det! Og det føles samtidig som det mest naturlige i hele verden at gå til det. Budskaberne flyver ind. Der bliver grinet, grædt, hvinet, hujet, fortalt digte og meget mere. Jeg er blot kanalen som bruges til at videregive budskaberne.

 

“Olivia trak et kort til mig, uden at kende min situation ramte hun helt plet. Hendes ord gav mig en styrke jeg virkelig havde brug for, og ikke mindst gav de mig vished om at jeg skal ranke ryggen og kæmpe videre.” – Bianca

Jeg gør en forskel

Jeg har i snart rigtig mange år, blevet ved med at sige at jeg gerne ville arbejde med mennesker og gøre en forskel. Men jeg er hverken læge eller psykolog. Hvilket var det eneste jeg tidligere havde kunne forbinde med at kunne gøre en forskel for et andet menneske. Men lige så langsomt gik det op for mig at jeg ikke behøvede en lang uddannelse for at gøre en forskel. Og der uden tvivl var en begrundet årsag til min længsel. Det tog mig blot 35 år at finde mit kald. På den anden side, har jeg ikke været klar før nu. I mit normale virke som selvstændig iværksætter, har jeg lavet et hav af fejl og samarbejdet med alt for mange forkerte mennesker. Men jeg lærer hele tiden af mine fejl og jeg ved at alle disse fejl har bygget sig op til at jeg skulle ned af en ny vej.

De mange liv

Kender du det når du føler at du åbner et nyt kapitel i dit liv? Sådan har jeg haft det et par gange. Fra jeg var barn og indtil at jeg var 18 år og spontant flyttede til København. Da jeg som 25 årig valgte at gå fra min daværende forlovede igennem 7 år. Og nu sker det igen. Jeg åbner endelig op for mit spirituelle liv og denne gang står jeg ved det. Jeg har kigget ind af sprækken hertil rigtig mange gange, men hver gang lukket i igen og slået det hen. Det var bestemt ikke denne vej jeg skulle, for det var simpelthen for mystisk en vej at skulle ned af.

Men jeg har ikke kunne ignore de mange tegn. Jeg fik flere og flere venner med en spirituel baggrund. Mange fortalte om deres oplevelser og til sidst købte jeg et sæt tarotkort, som jeg helt automatisk begyndte at lægge på folk omkring mig, som fandt det spændende. Og nu er sidder jeg her og har haft min første betalte session for en person, som blev både rørt og glad over de budskaber jeg gav hende.

Kunne det ikke passe på alle?

Jeg er selv utrolig skeptisk. Det er også årsagen til at det har taget mig så lang tid at tage det endelige skridt. Og min skeptisk tager jeg med mig ind i den nye verden. For nyligt var der en som skrev til mig og sagde at jeg var velkommen til at omvende ham, da han ikke troede på magien. Jeg forklarede at jeg aldrig kunne finde på at forsøge at omvende nogle til at tro på hvad jeg kunne eller trække kort på dem, hvis de ikke havde lyst. Det må være op til den enkelte at tro på det som de ønsker at tro på. Det kommer egentlig ikke mig ved. Jeg trak hans kort og som altid gik det over alt forventning og han var meget overrasket. Det er nu en fantastisk følelse. Men jeg bad ham beholde hans skeptiske overbevisning, for det er ikke en dårlig ting.

Mange tænker at når man trækker et kort på en person, så kan man få det til at passe på enhver. Det kan jeg love jer for ikke passer. Som sagt har jeg haft en god håndfuld personer igennem i den seneste uge og de har fået både meget personlige beskeder, men det har svunget fra at være folk som stod med dyb sorg, til at de næsten gik på vandet af ren lykke over deres nuværende situation. Havde jeg byttet rundt på deres kort, havde de aldrig kunne have set sig selv i kortene. Men det kunne de og jeg fortalte dem hvordan de skulle komme videre eller hvad der var vigtigt at være opmærksomme på.

“Pure magic – ja, det var præcis, hvad det var, da Olivia lagde mine kort. Uden at kende mig linede hun lige mit liv op på en måde, der fuldstændig fik mig til at tabe kæben. Nu er jeg på vej i den retning, hun anbefalede, og det føles helt rigtigt. Bedste anbefalinger herfra😄💞.” – Hanne

Ja eller nej svar

Det er sjældent at jeg får et dirkete svar ind. Spørgsmålet kunne lyde “Skal jeg blive kærester med ham jeg dater lige nu”. Så kunne svaret lyde “I svinger lidt i hver jeres retning, men på sigt vil I kunne finde sammen og slå rod. Men det kræver at I begge giver afkald på nogle følelser fra fortiden”. Mine budskaber er ofte fortalt som en metafor eller som en fortælling, men jeg plejer altid at få en forklaring efterfølgende, hvis jeg beder om den og synes deres forklaring var for vag. Samtidig er de ofte meget direkte og siger tingene som de er. Det kan en sjælden gange være at jeg omformulere et par ord, da jeg synes de er lige barske nok og jeg kan mærke at modtageren ikke er klar til at få så direkte et svar. Men langt de fleste gange, fortæller jeg præcis hvad de siger til mig.

Jeg tilbyder sessioner online, på skrift eller igennem en videochat. Og ellers tilbyder jeg også gerne at komme ud til dig, dog vil jeg tage lidt penge for benzin og kørsel.

Hvordan kan jeg få lov til at få mine budskaber?

Der er budskaber til alle og jeg elsker af hele mit hjerte at give dem videre til jer.

Så kunne du være interesseret i at få lagt dine kort og høre dine budskaber, så kan du kontakte mig på olivia@rosemedia.dk eller skrive til mig via min side på Facebook.

Mine priser er:

500 kr. for 30 min.
800 kr. for 60 min.

* Priserne er inkl. moms og alt bliver selvfølgelig indberettet.

Jeg glæder mig til at høre fra jer og tak til alle jer som bakker op om mit spirituelle eventyr.

Kærligst
Olivia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: