Close
Mit liv som kreativ

Mit liv som kreativ

3 advent og glædelig jul

Det er altså ikke længe til jul. Faktisk, er der ganske lidt tid til, hvis man er mig og min husstand. Årsag? Vi holder det allerede d.20 december herhjemme, da vi ikke skal fejre det sammen i år. Dog skal vi kun være væk fra hinanden i få dage, da vi tager rundt og besøger familien sammen, imens min svigerinde, bor i vores lejlighed.

WIN WIN!

Men jeg fik også min 3 adventspakke fra Sennie, som så fint havde pakket godter, lys, parfume og creme ind til mig. Jeg bliver lige forbløffet hver gang, at jeg åbner op for mine pakker. De er simpelthen så fine og flotte.

Følg os på de sociale medier, under #bloggeradvent

Denne gang stod der en hilsen “til den kreative”.

Er jeg kreativ?

Jeg har aldrig set mig selv som kreativ, da jeg ikke engang kan tegne en tændstiksmand, uden at han går i stykker eller forme noget af ler. Men så opdagede jeg en dag, at der er mange måder, hvorpå, man kan være kreativ.

Jeg er selv god med ord og elsker at skrive. Det er noget jeg har gjort, lige siden at jeg var barn. Desværre har jeg ikke længere, mine gamle kladdehæfter, men jeg skrev rim, historier, digte og sange.

Mit skrivearbejde som barn, har dog ikke været forgæves. Det tog mig blot lidt ekstra tid, at finde min hylde. I dag, elsker at jeg at være kreativ. Både i mit hjem, med at skrive, tale, undervise og meget mere.

Hvordan nyder du at være kreativ?

Xx
Olivia Noel

5 thoughts on “Mit liv som kreativ

 1. Jeg bilder mig selv ind at jeg ikke er særlig kreativ, men jeg er alligevel vokset op med en mor som arbejder i børnehave og derved har det altid været en del af mit liv.. så jeg er nok egentlig ret kreativ, ville dog stadig ønske jeg var meget mere kreativ.. Prøver også bilde mig selv ind at mine tanker nok er mere kreative end de fleste andres fordi jeg føler jeg har fået chancen for at leve mere frit i perioder..

  Lyder til du nyder BloggerAdvent og det gør mig såå glad.. <3

  Knus Jeanette – jeasblanketanker.dk <3

  1. Se, det skal du da stoppe med. At være kreativ, er f.eks. at lave en blog, sætte ting i gang og få dem til at ske. Det ville en “ikke kreativ” aldrig gøre. Så du ER kreativ! Til lykke med din nyeste titel 😉

   Nogle gange skal man liiige lade op, før end man kan give den max gas igen. Sådan er det også for mit vedkommende.

   Jeg er vild med idéen. Sådan en fin og KREATIV idé.

   God jul,
   Olivia

  1. Det lyder så hyggeligt <3 Hvad bruger du brevpapiret til efterfølgende? Sender du folk fine hilsener? 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: