Close
Min tur til Jylland er klar – YAY!

Min tur til Jylland er klar – YAY!

Jeg har i nu flere år, talt om at tage en tur rundt og besøge alle dem jeg kender i Jylland.

Desværre starter jeg først på kørerkort om en lille måneds tid, så for nu, bliver det med tog og samkørsel. Men da det også er alt hvad jeg kender til, så er det ganske fint.

Her får du min tur i detaljer:

Det starter mandag morgen kl.09.00 (jeg kunne have fået et lift tidligere, men jeg er IKKE morgenmenneske), fra Valby st. Jeg kører med Thomas fra GoMore til Aarhus. Pris: 150 kr.
Vi skal med færgen, så der bliver rigeligt med tid til at hyggesnakke. Turen tager 3 timer og et kvarter. Så jeg håber virkelig at Thomas er spændende. Han er officer i forsvaret, så mon ikke? Indtil videre, er jeg den eneste passager. Jeg håber lidt, at der er et par stykker mere, som hopper med ombord i bilen.

I Aarhus bliver jeg hentet af min gode veninde Nana, som også er min tidligere kollega. Vi lærte hinanden at kende, for snart 10 år siden, da vi begge sad og passede telefoner hos 3mobil, i deres business afdeling. Nana mødte for nyligt hendes kæreste Martin, som bor i Aarhus. Og under en måned efter, rykkede hun og hendes katte fra Frederiksberg og til en lille by, lidt udenfor Aarhus. Der har hun nu boet de seneste par måneder. Så jeg er spændt på at opleve det hele 🙂 Nana og jeg har delt virkelig mange gode stunder sammen. Herunder nytår, Roskilde festival og rigtig mange nætter i hendes stue.

Nana rocker nytåret.

Dagen efter har jeg booket en billet fra Aarhus og til Kolding kl.08.00 – 09.05, også med GoMore. Pris 60 kr. Denne gang er det med en storsmilende kvinde, som hedder Lene og er 26 år. Her er jeg også, indtil videre, den eneste passager. Nøj, jeg skal have gang i snakketøjet (HA! Intet problem).

Herfra hopper jeg på toget til Esbjerg kl. 09.28 og lander kl. 10.16. Det er faktisk hurtigere end at tage tage fra Aarhus og til Esbjerg. Lidt imponerende. OG væsentligt billigere. Pris er kun 81 kr. og det endda inkl. pladsbilletten.

Her skal jeg mødes med Rasmus, som også er en tidligere 3 kollega (Jeg har en del gode venner fra den tid). Han flyttede til Jylland for ca. halvandet år siden, og jeg har ikke set ham siden, at jeg hjalp med at pakke hele hans lejlighed ned. Så nu har jeg taget tyrene ved hornene og rejser i stedet for over til ham. Han bor på Rømø, men leder efter ny bolig, sammen med hans tyske kæreste. De rykker dog ikke til Tyskland, af hvad jeg har hørt. Vi har tidligere rejst en tur til Rhodos. Turen blev bestilt i en brandert, da han surprise overraskede mig, med at være kommet hjem fra Grønland og pludselig stod til en fredagsbar og ville kramme. Vi snupper et par timer sammen i Esbjerg, hvor der virkelig skal følges op på livet. Jeg kan næsten ikke vente.

Rasmus og jeg på Rhodos. Så unge. Så smukke.

Herefter kommer min bedste veninde Christina og henter mig. Hun flyttede sammen med hendes lille familie, bestående af hendes kæreste Mikkel og deres dejlige datter Emily-Jean, til Esbjerg sidste sommer, for at være tættere på C´s familie. Jeg savner dem alle 3, hver eneste dag. Så det er også dem, jeg kommer til at være hos længst tid, i denne omgang. Jeg overnatter her og dagen efter, skal C og jeg rundt og shoppe, samt opleve Esbjerg sammen. Jeg har kun set en brøkdel af den, da J og jeg var sammen derovre, for at fejre lille Emily´s barnedåb.

Onsdag Kl.18.30 kører toget imod København. Efter tre dages rejse, vil jeg gerne kunne synke sammen på et sæde, uden at jeg skal tale med en masse mennesker. Eventuelt blogge og skrive lidt på fremtidige idéer, imens jeg suser igennem Danmark. Jeg har fundet en orangebillet til 159 kr. Så rejsen hjem, er også til en fornuftig pris.

En smuk sommerdag, med Christina på stranden.

Oversigt:

Når at se 3 gode venner (samt deres familier)

Samlet pris: 450 kr. ligeud.

Snart laver jeg samme tur, blot til Fyn, hvor jeg har venner og bekendte, der gerne vil ses til en hyggestund og en god kop kaffe.

God torsdag – nu vil jeg smutte til banko med min svigerinde. Og forinden, købe mig et spil tarokkort.

Undskyld til alle de smukke, søde og dejlige mennesker, som jeg ikke når at se på denne jyllandstur. Jeg håber at det hele bliver lidt lettere, når jeg får mig en bil og mit kørerkort <3

XX
Olivia Noel

PS. Hvordan pokker skal jeg kunne bo i en rygsæk i tre dage? :O

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: