Close
Min retning

Min retning

Hvor skal jeg hen?

Jeg har længe haft svært ved at finde ud af hvad der skulle ske med min blog? Der er nogle klassiske regler, som jeg ved at man skal gå efter, når man vælger at blogge. F.eks. er det vigtigt at skrive indenfor én niche, så følgerne, ved hvad min blog handler om. Hvorfor skulle de ellers følge med? Så jeg har forsøgt at komme mig selv, ned i en masse forskellige kategorier. Men det har bare endt med at jeg har 117 kategorier og hver gang jeg får lyst til at skrive om noget nyt, så passer det ikke ind i de nuværende kategorier og så ender det bare med, at jeg ikke skriver mit indlæg, da jeg går i panik og overtænker.

Pæren over mit hovedet blev tændt

Efter et spontant møde med Lise, fra Bloggers by Heart, tidligere i dag, fik vi gravet ned i hvad min blog egentlig skal bruges til. Efter mange hyggelige timer, sagde hun til mig, at hun ville give mig et råd, om hun aldrig tidligere havde givet til en anden. Hun mente at jeg skulle droppe alle kategorierne og i stedet skrive om hvad der falder mig ind. Faktisk skal jeg bare skrive om mig. Da jeg er spændende nok til at kunne bære bloggen, alene udfra hvem jeg er. Et kæmpe kompliment, som jeg har tygget og tænkt over lige siden. Og kan mærke er rigtigt. Vi blev også enige om, at hvis jeg skulle beholde én kategori, skulle det være “online”, da det ER min niche og noget jeg altid vender tilbage til.

Ny start. Samme blog.

Så nu har jeg fået min gejst og lyst tilbage. Og jeg er ret sikker på at det bliver meget lettere for mig at sprøjte indlæg ud, som har endnu mere passion, kraft og betydning, da jeg ikke skal sidde og overtænke en masse, men i stedet bare skrive om hvad der falder mig ind.

Så velkommen, til min nye gamle blog. Og tak fordi I har fulgt med indtil nu.

Xx
Olivia Noel

7 thoughts on “Min retning

 1. Stærkt 🙂 Jeg giver tit de råd til “nye” bloggere, at det kan være en god idé at blogge om alt mellem himmel og jord i starten. På den måde kan man bedre finde sin stemme. Når man prøver sig frem, mærker man, hvad man kan ldie at skrive om, og på sigt kan man blive mere snæver, hvis man ønsker. Det kan være en god idé at holde øje med din statistik for at se, hvad dine læsere bedst kan lide, at du skriver om.
  Jeg kan rigtig godt lide at læse med på din blog, og er vild med, at du vil til at blogge mere fremover 🙂
  Knus Katrine

  1. Bloggen er ikke tænkt som en blog, hvor jeg forsøger at please mine læsere. Det er blot mit frirum, hvor jeg skal kunne smide mine tanker ind og så kan folk læse med hvis de lyster. Så hele idéen med bliver fremover, ikke at have en niché eller at holde øje med hvad folk kan lide. For det begrænse mig og min lyst til at skrive

   Tak for dine gode indspark

 2. Synes det lyder som en rigtig god ide. Jeg har aldrig forstået mig på hvad der var det rigtige at gøre i denne blogger verden, men jeg har heller aldrig rigtig fundet en kasse jeg passede ind i.. Så jeg skriver også bare om løst og fast.. Om min personlighed kan bære det, ved jeg ikke.. Men det føles rigtig for mig… Kommer nok også an på hvad man vil opnå.. Jeg har altid haft det fint med at min blog var mit helle og at jeg ikke ønsker tjene penge på den.. så føler jeg mig mere fri.. Jeg blogger for mest for min egen skyld..

  Når det er sagt så synes jeg også sagtens du kan være personlig blogger, det er i hvertfald hyggeligt at følge med herinde.. Glæder mig til at læse mere… Rigtig god weekend. Knus ❤

 3. Jeg er bare så glad for at vi fik talt sammen. Du har virkelig stor erfaring og efter min mening, så har du jo en niche. Du hører bare ikke til i de klassiske blog nicher. 🙂

  Mit råd var givet ud fra din egen idé med din blog og din baggrund. Som meningsdanner, debattør og feminist. Så gav det bare ikke mening at mase dig ned i kategorier som bolig, mode og skønhed. Der hører du nemlig ikke til. Du skal have en slags “klumme”. 🙂 Derudover var jeg helt overrasket over dit kæmpe kendskab til sociale medier og opbygning af online communities.
  Så ja, jeg er glad for at du tog imod mit råd om at droppe de klassiske kategorier. Jeg mener at det vil give dig meget mere luft og glæde i din blog, at kunne fokusere på det du allerede er så god til. Og jeg glæder mig til at læse dine klumme indlæg.

  Kærlighed herfra – Lise

  1. Jeg siger bare TUSIND TAK for at du tog dig tiden at ses og hygge i alle de timer og fordi du hjælp mig med at finde ud af, hvad der var der ødelagde det for mig, hver gang jeg forsøger at blogge. Det her er min 4-5 gang at jeg starter en blog, men denne gang er jeg langt mere motiveret for at få det til at lykkes

   Ses snart igen ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: