Close
En magisk konkurrence

En magisk konkurrence

Mine kort og sind

Dette kan blive dit i 30 min. hvis du deltager i min konkurrence. Detaljerne kommer længere nede i teksten.

Jeg har for nyligt startet en ny virksomhed med fokus på det spirituelle. Og inden du tænker lilla tørklæder og en masse mærkelige nye ord som du ikke kender, så bare rolig – det er nede i øjenhøjde, hvor alle kan være med.

Hvad laver du?

Ganske kort fortalt så trækker jeg dine kort og giver dig budskaber. Du kan vælge et emne, et specifikt spørgsmål eller blot bede om et kort. Som oftest spørger folk ind til kærlighed, arbejde, kriser eller familie. Det eneste jeg ikke stiller ind på er sygdom og hvad andre mennesker tænker og føler. Jeg har i stedet fokus på dig og din fremtid. Jeg får budskaber ind igennem mine kanaler til den anden side og så videregiver jeg dig dine svar. Det er meget enkelt.

“Et helt igennem magisk øjeblik at få så fint et budskab igennem ❤️ jeg kan anbefale Olivia Rose Pure Magic – hun tolkede mine kort så fint og pludselig faldt mine “brikker” på plads indeni. Jeg er ydmyg og taknemmelig for ordnede jeg skulle modtage – tak af hele mig” – Luanne

Hvordan deltager jeg?

Lyder det som en spændende mulighed? Så skal du være hjertelig velkommen til at deltage.

For at deltage skal ind på min Facebookside. Like konkurrence opslaget fra d.20.07.2019. og fortæl hvem din mest magiske ven er? Jeg trækker en vinder af en 30 min. Online session til en værdi á 500 kr. D. 25 juli 2019.

Selvom du ikke vinder, kan du stadig nå at booke juli tilbuddet, hvor du sparer 30 % på en session. Send mig en besked på siden inden d. 1 august og så fratrækker jeg automatisk 30 % af prisen.

Giv gerne min nye side et like, hvis du synes at det kunne være spændende at følge med.

Kærligst
Olivia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: