Close
Jeg samler på mennesker

Jeg samler på mennesker

Okay, det er ikke fordi jeg har proppet en hel stavlfuld ned i min nyopryddede kælder. Bare rolig!

Men jeg samler på mennesker i den forstand, at jeg elsker at møde nye mennesker og skabe en god kontakt. Alene i denne uge, som kun er halvvejs, har jeg mødt flere nye personer og ses med en veninde, som jeg (åbenbart) ikke havde set i de sidste fem år. Vi følger dog hinanden tæt på de sociale medier, så det føltes som om det var i går vi havde hygget os.

Men det er blevet til en tur på café med en kvindelig iværksætter, som arbejder med film, er sanger og idémager. Jeg var helt høj, da jeg forlod caféen efter 3 timers intens snak. Vi havde aldrig tidligere mødt hinanden, men var stødt ind i hinanden på et kvindeligt iværksætter forum, på Facebook. Og så havde vi altså et match.

Dagen efter sås jeg med min veninde, som arbejder som clairvoyant. Jeg havde bestilt en session hos hende og havde det som om at det var juleaften og jeg vidste at jeg ville få lige det jeg havde ønsket mig. Det var ret personligt, så det vil jeg ikke komme nærmere ind på, men alt var meget positivt og jeg fik svar på nogle ting, som jeg længe havde undret mig over. Så nu er jeg helt rolig i kroppen og ved hvad jeg skal bruge min fremtid på. Er du nysgerrig, så kontakt Maria og hør nærmere. Hun er det blideste og mest rolige menneske, som er en af de mennesker, som gør mig allermest tryg af at være i nærheden af.

Efterfølgende strøg jeg direkte ind til Radio 24syv, som havde fundet mig ved at søge på “ordnørd” på Google. Jeg havde åbenbart brugt ordet i en sætning på IG, så min profil poppede op. De gik videre over på Facebook og tog sig der en god stalker og fandt mig interessant nok til at hive mig ind i studiet. Her var jeg med til at udvælge det kvindelige ord for “fyr”.
Hvad ordet blev, kan du høre her: https://www.radio24syv.dk/programmer/ak-24syv/26918135/jesus-unge-soldater-forsvar-for-jack-whites-nye

Det var vældig hyggeligt og ikke spor farligt at sætte sig i den høje stol i studiet. Gode værter og en herlig atmosfære. Jeg dejsede omkuld, nærmest da jeg kom din af døren.

I morgen står den på påskefrokost med familien og så skal resten af påsken ellers gå med at slappe af og sætte gang i nogle nye projekter, som jeg har stukket fingrene ned i.

Hav en skøn påske.

Xx
Olivia Noel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: