Close
Jeg er ikke bange for at dø…

Jeg er ikke bange for at dø…

Jeg er bange for ikke at leve

Jeg har levet mange liv. Både i mit nuværende, men også i mine tidligere liv. Hvis nogen spørger om hvad det vigtigste i livet er for mig, vil jeg altid give samme svar. “Tid”. Jeg har endelig lært, at der kommer flere liv efter døden. Og dem jeg elsker og savner, vil møde mig, den dag min sjæl tager herfra og efterlader min krop.

Derfor har jeg travlt

Jeg har altid gang i 117 projekter, jagter det næste store eventyr eller mål. For det er vigtigt for mig at opnå så meget som muligt, imens jeg stadig er her. Men samtidig er dette også med til at lære mig en masse nye ting. Jeg fejler ofte og tager de forkerte valg. Men alle valg, er til for at lære mig noget nyt. Så jeg tager nogle dybe vejrtrækninger og fortsætter. Når jeg tænker at jeg endelig har fundet min rette sti, opdager jeg ofte, at den kun er en lille brik, i noget som er meget større på min vej.

En ny åbenbaring

Jeg er så småt ved at blive klogere på mine spirituelle evner. Desto mere jeg åbner op, jo mere falder i skødet på mig. Jeg tiltrækker forskellige mennesker. Både folk som arbejder indenfor denne verden, men også andre personer, som ligesom jeg, er ved at lære sig at manøvre rundt i alle de mange universer og muligheder, som de bliver præsenteret for. Nogle gange giver de budskaber, som jeg modtager, mening lige med det samme. Imens de andre gange, lader vente på sig. Uden at gå i dybden, har jeg netop haft et par oplevelser, som har ladet vente på sig i både et halvt og et helt år, før end at jeg fik den her klassiske “AHA” oplevelse.

Hvorfor er jeg her?

Det er et spørgsmål, som jeg tror at de fleste af os, på et eller andet tidspunkt har spurgt os selv om. Uden at jeg mundtligt har spurgt, har jeg af flere clairvoyante fået samme besked, når jeg har bedt om et budskab. “Du er her, fordi du skal give budskaber videre og hjælpe andre”. Og ja, jeg arbejder allerede nu, meget med kommunikation. Så den side har jeg helt sikkert fået dyrket de sidste 6-7 års tid. Så nu er tiden kommet til at hjælpe andre og videregive budskaberne. Det er en stor opgave at tage på sig, men jeg vil gøre mit bedste.

En lille ny på bloggen

Min side vil derfor fremover få endnu en kategori. Så foruden “Klummen” og “Online”, kan I nu også følge med i kategorien “Magi”.

Her vil jeg forsøge at blive klogere på magien, der er omkring os alle. Det er langtfra de fleste der hverken ser eller mærker den, men de fleste kan åbne op for den, hvis de har lyst. Jeg selv skal til at læse og lytte meget mere. Både til bøger og lydfiler, men samtidig til de budskaber jeg får ind, mine krystaller og engle/orakel/tarotkort. For mig er det vigtigt at gøre det hele så gennemsigtigt, som at det er muligt. Men da jeg selv kan blive overvældet af lidt for mange lilla tørklæder og ord jeg ikke forstår, vil jeg i stedet forsøge at forklare og tage det i en roligt tempo, så alle kan følge med.

Så velkommen til min nye rejse, ind i den magiske verden.

Xx
Olivia Noel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: