Close
Jeg er blevet en del af et bloggernetværk

Jeg er blevet en del af et bloggernetværk

Da jeg startede denne blog, var det UDELUKKENDE for at have et sted at skrive, efter at jeg havde mistet mit job og vidste at der var lange udsigter at jeg kunne få lov til at skrive en hel masse igen. Samtidig besluttede jeg mig også for, at jeg aldrig nogensinde skulle blive en del af et netværk, sammen med en masse andre bloggere, da jeg ville holde min blog helt lille og næsten kun for mig selv.

Imellem tiden er der sket en masse ting, som har jeg gjort at jeg har skiftet min mening. Jeg er ofte blevet tilbudt at blive en del af forskellige bloggernetvær, men det har aldrig føltes som det rigtige for mig, da jeg følte at det hele så ud til at handle om makeup og styling – hvilket jeg intet har noget imod, det er bare ikke der min lille blog passer ind.

Men så skete der en dag noget, som ændrede min holdning.

Men jeg har efterhånden kendt Katrine Lund Løje igennem rigtig mange år. Sammen har vi skabt et tæt bånd, både privat og på erhvervsfronten, hvilket har betydet at jeg til sidst spurgte hende om jeg ikke måtte blive en del af Bloggers by heart, når hun relancerede det hele. Og det fik jeg heldigvis lov til. Hun driver hele netværket sammen med hendes anden samarbejdspartner og gode veninde Lise Sommerlund, hvor de sammen har fundet en masse spændende bloggere, deriblandt iværksættere og selvstændige, som er et virkelig fint miks, af spændende mennesker. Så langt om længe følte jeg mig hjemme. De stiller heller ikke de helt store krav til deres bloggere, så når man alligevel er så ny og uerfaren med blogging som jeg, har jeg allerede nu, fået en fantastisk hjælp, til at komme i gang og videre.

Så forhåbentligt lever min blog nu noget mere op og bliver fyldt med alt der skriveri, som jeg har gået og drømt om så længe <3 Xx Olivia Noel

4 thoughts on “Jeg er blevet en del af et bloggernetværk

    1. Jeg er bare så stolt over at jeg må få lov til at være med. I gør det simpelthen så godt og man føler sig virkelig taget grundig af. Så mange tusind tak, fordi jeg må få lov <3

      Og i lige måde. Det er fantastisk at kende dig.

    1. Det er dejligt at høre 🙂
      Jeg er heldigvis også gode venner med den ene founder, så jeg er helt sikker på at være i trygge og gode hænder <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: