Close
Hygge

Hygge

2 advent og emnet er valgt for mig

Det er faktisk både nemt og ganske svært, når man får et emne, som man skrive om. Men jeg elsker en udfordring, so here we go.

Bloggeradvent

Det er sådan, at jeg hver advent, får lov til at åbne en adventspakke, fra en anden blogger, der har sendt mig den fineste pakke. Denne gang, var overskriften “hygge”. Og derfor også dagens emne. Molly, min lille hund, hjalp mig med at få åbnet pakken og indeni, fandt vi den fineste mørkeblå kop, med to 3-1 pulverkaffer, samt en dims, man kan holde henover kaffen, og drysse f.eks. kanel henover, for at danne et mønster, ovenpå kaffen. Det var gennemført og fint.

Hvad er hygge for mig?

Hygge, kan være rigtig mange ting. Oftest, er det noget jeg forbinder med at være i selskab, med andre mennesker. Det kan være at spille et brætspil, se en god film eller tage på loppemarked, med nogle, som jeg holder af.

Desværre er ordet “hygge”, efterhånden også et misbrugt term, som SKAL stå på alle kopper, puder, plastikdimser og souvenirs, du finder i lige fra interiørbutikker, til de dårlige markeder, som skyder op til enhver højtid, i indre København.

Og da jeg arbejdede i en tattoshop, på strøget, var der rigtig mange, som også gerne ville have det lille fine ord tatoveret. Lad mig blot sige – stop, med det samme. Det er pokkers mainstream og overbrugt.

Hyggen går ligesom af, når det bliver for brugt. Så tilbage til stemningen. Den gode kop kaffe, det skønne selskab og oplevelser, fremfor selve ordet.

Hyg jer.

Xx
Olivia Noel

PS. Følg os på #Bloggeradvent, på både Facebook og Instagram

3 thoughts on “Hygge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: