Close
Hvordan kan du vinde alle de konkurrencer?

Hvordan kan du vinde alle de konkurrencer?

Du vinder jo hele tiden?

Jeg bliver ofte beskyldt for at jeg må have et hemmeligt trick i ærmet eller kende ALLE der laver konkurrencer på Facebook, da jeg har en tendens til at vinde en hel del. Alene den seneste uge, har jeg vundet tre konkurrencer. Men jeg må desværre skuffe jer og sige at sådan hænger det ikke sammen.

Men eneste force, må være at jeg arbejder med kommunikation og online medier. Og derfor ved hvordan man tænker, når man skal trække en heldig vinder. Men derfor vil jeg da gerne komme med et par gode råd, til at blive en vinder.

Et par gode råd

1. Hav et profilbillede af dig selv. Ja, det lyder banalt, men det er de færreste med et profilbillede af en kat eller en blomst, som bliver udtrukket, da man ikke kan se hvem der er bag profilen og om det blot er en som er oprettet til at gå på jagt efter konkurrencer på nettet.

2. Skriv en oprigtig tekst, som svar på konkurrencen. Og ja, det kan godt gennemskues når det er den samme tekst, som genbruges til et hav af konkurrencer ala “Ih, hvor er jeg glad for at I har lavet denne fine konkurrence, så vi kan få lov til at vinde hos jer. Jeg vil rigtig gerne vinde, da jeg virkelig mangler præmien”. Skriv i stedet hvorfor netop denne præmie vil gøre dig glad og hvad du vil bruge den til og sammen med hvem. Med sandhed kommer man længst.

3. Skriv en længere tekst. Ja, det kræver lidt mere tid end blot at tagge en veninde. Vil du gerne skille dig ud og have en god chance, så bruger du tid på at skrive en god lang tekst (okay, du skal ikke skrive en hel stil på en side, men 3-4 linjer er en god idé).

4. Tag andre i dit opslag. Der er en god grund at firmaerne laver disse konkurrencer. Det er for at få flere følgere og derved mere opmærksomhed. For det er det de alle kæmper om – din opmærksomhed. Så hvis du i slutningen af din kommentar, tagger en 3-4 venner og veninder, som du ved også gerne vil deltage i konkurrencen, med en tekst ala “Har I set denne konkurrence?”, så har du lige givet dig selv en ekstra guldstjerne.

5. Vær høflig. Det giver måske sig selv, men vær høflig og sød i din kommentar. Man har ikke lyst til at trække en vinder, som skejer helt ud og skriver noget mærkeligt.

6. Brug emojis. Intet siger at du elsker en konkurrence, mere end en smiley med store hjerter ud af øjnene eller en emoji, som beskriver hvad det er du kan vinde i konkurrencen. Fyr løs og bliv bemærket imellem alle de andre opslag, som for det meste kun er tags, tekst og en enkelt smiley.

Det var mine 6 bedste råd til at komme frem i køen og vinde lidt flere ting på de sociale medier. Jeg giver selvfølgelig ingen garantier, men kan fortælle at jeg gav lignende råd til en anden, som en uge derefter, vandt en stor flot diamantring.

Alt held og lykke!

Xx
Olivia Noel

Foto: James Hjertholm / Jogo

7 thoughts on “Hvordan kan du vinde alle de konkurrencer?

 1. Haha, du er skøn, og jeg er helt enig. På den måde har jeg lige vundet et par øreringe – dog uden om FB:-). Tak for de gode tips. Sharing is caring, som @byguldager ville sige. Og positive vibes der kommer godt tilbage, vil jeg tilføje.
  Knus og fortsat held og lykke med det gode skrivearbejde – og din magi…;-)

  1. Hej Hanne

   Metoderne kan bruges alle steder. Jeg deltager også på Instagram, messer, i supermarkedet mm. Jeg tror i den grad på, at det også handler om manifestere det til tider. Og det ved jeg, at du om nogen, kan finde ud af at gøre 😉

   Og stort til lykke med dine øreringe. Du må lige sende et foto, når du har modtaget dem <3

   Og tusind tak, i lige måde.

   Jeg håber at du, og dine veninder, fortsat er glade, for den magi som I har modtaget.

   Knus
   Olivia

  2. Hej Hanne

   Det er simpelthen så skønt, at høre 🙂 Mere held og positivitet her i livet – det kan vi lide.

   Du er btw savnet, sammen med resten af crewet.

   Knus
   Olivia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: