Close
Hvem er værd at dele i din story?

Hvem er værd at dele i din story?

Hvem deler du i dine stories?

Det her er ikke et indlæg, hvor jeg forklarer, hvordan du bedst udnytter din story. Til gengæld er det et indlæg, hvor jeg fortæller dig om nogle af de mange Insta profiler, som jeg elsker at følge. Nogle giver et smil på læben, hvor andre skaber debat. En del af deres opslag er dem, som ofte lander i mine stories.

Så lad os dykke ned i det.

De fjollede

@round.boys er til dig, som er lige så skør med nuttede dyr, som jeg selv er. Ej, men runde pelsdyr. Kan det blive bedre? Hver eneste gang, at de dukker op i mit feed, så har jeg en særlig liste af folk, som får den nuttede klump tilsendt. Mine favoritter er hunde, hamstere og sæler. Hvad er dine? Følgere: 916 k.

@blondestuckinthe2000s vil måske få dig til at føle dig gammel, men det er stadig nogle ret sjove billeder, som der bliver gravet frem. Det er Hollywood og kendisser, når det er værst. Faktisk burde jeg slet ikke sidde og læse med på profilen, men af en eller anden grund, så er jeg simpelthen så draget af den. Og hvordan skulle jeg ellers have opdaget, at Lindsay Lohan igen lavede film, og i forgårs blev forlovet? Følgere: 270 K. (så jeg er ikke den eneste).

De sjove

@livefralolland er en af de sjoveste tegneserieskribenter, som jeg kender. Hvis du ikke allerede følger hende, så må du bo under en sten. Med en simpel streg, og lommerne fyldt med humor, sørger hun for at vi alle kommer til, at få en bedre forståelse for Lolland, Hr Mands mange udfordringer og dagligdagens mange tanker. Hun har engang tegnet mig, og jeg er stadig en smule starstruck omkring det. Følgere: 9,9 K. (skal vi lige få hende op på det gyldne tital?)

@theawkwardyeti taler om, hvordan vores organer oplever livet. Det går ikke stille af sig. Især har hjertet og hjernen ofte nogle modstridende holdninger. Hjertet er altid klar på nye eventyr, hvor hjernen er klar til, at komme med en mere fornuftig løsning. Så er der tungen, som bruger utrolig mange ssss´er når den taler og alle deres andre venner, som skaber et helt unikt univers. For nogle år siden fik jeg lyst til, at bakke op om den tegneserie, som så ofte får mig til at trække på smilebåndet, at jeg købte en bog. Der er alverdens merc. og skulle du forelske dig i en af de herlige karakterer, så kan du både få den som bamse eller på en kop. Følgere: 1,8 m.

@tinderdronningerne gør det sjovt, at bruge Tinder… Selv, hvis du ikke har været logget ind i mange år. Kiksede forsøg på scorereplikker, mænd, som aldrig lærte at tale ordentligt og andre tåkrummende beskeder, som er blevet udvekslet på den største kærlighedsapp i verden. Dog vil jeg lige sige, at både jeg og min gode veninde har fundet vores mænd derinde. Men havde vi fortsat haft beskederne fra dengang, så havde vi også nemt have kunne sende nogle sjove beskeder ind. Jeg kan f.eks. huske at jeg nåede at matche med den samme gut 5-6 gange, da jeg ofte slettede min app og startede forfra. Så det blev en tradition og hilse på hinanden, når vi endnu engang matchede. Det blev dog aldrig til andet end gentagende Tindermatch. Min egen mand tog jeg på date med, da jeg synes at hans smiley game var elendigt, så jeg var nødt til, at se om han virkelig var så irriterende, som jeg gik og bildte mig selv ind. 7 år senere og 1,5 års ægteskab, så kan jeg konstatere, at han er til at holde ud. Og hans smiley game er blevet væsentligt bedre. Følgere: 82,5 K.

De debatterende

@sippinsocialtea deler ud af citater fra folk fra hele verden, som arbejder med sociale medier. Når du har haft en hård uge på kontoret, og føler at chefen stiller umulige krav og Business Manager er pure evil, så er denne profil fantastisk at dykke ned i. Du går fra at være helt alene i verden med dine problemer, til at vide, at du deler dine frustrationer med alle de andre på de sociale platforme. Er du SoMe-Manager? Så er denne kanal uundværlig. Er du chef og har en SoMe-Manager under dig? Så følg med, og bliv klogere på, hvad det er vi laver. Følgere: 14,3 K.

@workinsocialtheysaid er i samme stil. Det her er blot super relaterbart, og får mig ofte til at bryde ud af i latter. Er du influenter, så vil du helt sikkert også kunne genkende flere scenarier herfra. Følgere: 58,9 k.

De feministiske

@feminist er selvfølgelig en af de største indenfor dette emne. Vil du gerne gerne løftes, og holde dig opdateret i debatten om kvinders vilkår, så er denne profil en inspirationsbombe. Du møder nye kvinder fra hele verden, som deler ud af kloge budskaber, du kan læse de nyeste indslag og nyheder, som hver dag påvirker debatten. Ofte er der et godt citat eller interview, som får lov til, at lande i min story, så jeg kan være med til at skubbe lidt til debatten. Følgere: 6,4 M.

De kreative

@callenschaub er en inspirerende kunstner. Han er gentagende gange blevet fortalt, at det han laver kan alle gøre. Men hver eneste gang rejser han sig, og svarer “fint, så gør det selv”. Kunst er jo en meget individuel ting. Men jeg kan simpelthen se på hans udførelse af værkerne til evighed. Oftest falder jeg over dem lige inden jeg skal sove. Det er helt hypnotiserende, at se malingen slynges ud over lærredet og skabe de mest utrolige farvespil. Giv ham en chance – han er en fantastisk kunstner, som hele tiden er i udvikling. Følgere: 709 K.

De inspirerende

@pudderdaaserne er langt mere end hudplejeprodukter. De er også to helt utrolig modige og seje kvinder, som var nogle af de første, som jeg fik stor tillid til i influent universet. Når de skrev om et produkt, så vidste man bare at de aldrig kunne finde på at lyve. Og sådan har de fortsat deres firma. Inden de ramte 10 k. følgere, talte vi om, hvordan man i branchen købte sig til følgere, eller på andre måder snød sig til falske følgere. De holdt fast i, at de kun ville have de følgere, som faktisk havde lyst til, at følge dem. Det har de min største respekt for. Samtidig fortæller de ærligt om deres hud og hår, og man får lov til, at se alle de hudløst ærlige sider. Hvis du har et spørgsmål til et produkt eller ingrediens, så får du det mest detaljerede svar, hvor du ikke er et sekund i tvivl om noget efterfølgende. Følgere: 17,9 K.

@sprogkonsulenten booster min selvtillid, og lærer mig nye ting om ord. Nu har jeg altid elsket alle former for leg med ord, men jeg vil vove at påstå, at de fleste vil have det sådan, når de lander på profilen. Nu krummer jeg tæer, hver eneste gang, at jeg ser nogle skrev “sneak peak” og så har jeg tigget hende om et kommakursus i flere år. Men fordi, at hun har fået så meget succes, så har hun endnu ikke nået til det. Og jeg hepper på hende hele vejen, og så må I leve med, at jeg ikke altid sætter dem rigtigt. Men jeg er blevet langt bedre efter, at jeg har taget minikurset fra hendes højdepunkter. Følgere: 2,2 K.

De kendte

@jenniferaniston kom ret sent på Instagram, men da hun først dukkede op, så var hun på. Der er selvfølgelig reklamer for hendes hudplejeprodukter og andre ting, men for det meste deler hun ægte opdateringer. Og så er er hendes hund Lort Chesterfield to die for. Hun er menneskelig, og fortsat den skønne amerikanske darling, som vi alle lærte at kende i 90erne. 38,8 M.

@britneyspears har altid fyldt en del i medierne, og det har ikke ændret sig på det seneste. Det har længe været spændende, at følge med på profilen, hvor vi alle sad og gættede på, hvad “RED” betød og andre kryptiske opdateringer. Nu har hun endelig overtaget hendes profil, og kan dele præcis de ting, som hun selv ønsker. Hendes rejse er uden tvivl værd at følge. Især efter at hun er blevet en fri person. Følgere: 37,2 M.

De citerende

@rebelcircusquotes_ er perfekt, hvis du har brug for et citat, som beskriver dit liv. Det er relaterbare citater, som får dig til, at tænke “ahh ja, det er så sandt”. F.eks. “I couldn´t fake it if I tried. My facial expressions would never allow it”. Den er perfekt til sådan en som mig, som bare ikke kan finde ud af at lyve. Af samme årsag fandt min mor ud af, at jeg brugte mine lommepenge på cigaretter, da jeg var teenager (bare rolig, den dårlige vane er ovre – men jeg kan fortsat ikke lyve). Følgere: 244 K.

Jeg har mange flere på listen, men det her er i hvert fald nogle af dem, som jeg besøger at par gange om ugen. Jeg er helt sikker på, at du også har det sådan med et par profiler, så hvis du har lyst, så del dem gerne i kommentarfeltet herunder eller på mit Instagram opslag.

Hey fra
Olivia Noel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: