Close
Følger du dine drømme?

Følger du dine drømme?

Hvem er du?

I dag så jeg en kvinde. Hun stod omringet af en børneflok, som ventede på at gå over et trafikeret trafiklys. Hun var pædagog. Men hun var også mere end det. Hun var helt sin egen. Håret var samlet i en hestehale. Men hver eneste lok var sad i snorlige dreadlocks. Armene var fyldt med tatoveringer. Hun var piercet forskellige steder. Hun stod i vild kontrast til resten af flokken, som bestod af ældre pædagoger, i fodformede sko og kommunefarvet hår, samt ungerne, der var halve hoveder lavere end hende. Hun mindede mig om at man skal være sig selv og ikke forsøge at presse sig selv til at passe ind i andres mønstre, forhåbninger og ønsker.

Jeg var tæt på at lave en længere kødannelse, da jeg vågnede op i krydset og fik trådt på speederen. Alt for mange lader sig blive presset ind i de roller, som der forventes af dem. Om det er samfundet, familie, venner, studier eller andre steder, så handler det i sidste ende om at være tro mod sig selv og de forventninger man har til sit eget liv. Ellers krakelerer facaden og du ender i en bundløst hul af kompromisser som aldrig har været dine egne.

Så hvad skal din sommer gå med? Vil du følge dine drømme eller følger du med strømen? I øjeblikket er jeg ved at udleve én ud af mine mange drømme. Jeg har sat mig for at blive selvstændig på fuld tid. Og det ræser allerede af sted, selvom det kan være hårdt at jonglere et selvstændigt liv, alt imens at der skal spares penge op til et forestående bryllup, hvor jeg skal lægge halvdelen af budgettet ud af egen lomme.

I næste uge får jeg for første gang en praktikant ind i mit firma. Det er også en stor drøm. Og en spæd start på at mit firma en dag skal vokse sig endnu større, end hvad jeg først havde haft af tanker. Og ikke nok med det, så starter der endnu en praktikant efter min sommerferie i slutningen af sommeren. Så helt frem til oktober, har jeg flere gange om ugen medarbejdere, som jeg skal sætte i gang med opgaver.

Planlægningen er i fuld gang og alle er spændte på at komme i gang. Det er rart at kunne hjælpe andre med deres drømme og kunne dele ud af mine erfaringer. Det bliver mit vigtigste job at sørge for at de kommer af sted med så meget viden, som det er muligt for mig at give dem.

Jeg ønsker jer alle en god sommer og lover at der fra nu er mere gang i min blog.

Olivia Noel

Foto: James Hjertholm Photography

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: