Close
Fem anderledes nicheprofiler

Fem anderledes nicheprofiler

*Dette er en artikel, som jeg tidligere har delt på Influentmag. Den er nu flyttet herover.

Vi kender alle de klassiske nicheprofiler, som ofte bliver fremhævet, så snart vi hører ordet influenter. Det kan være skønhed, mode eller bolig.

Men der findes et hav af nicheprofiler, du også kan følge, når du kigger lidt rundt på Instagram. Det har vi gravet lidt ned i, og har blandt andet fundet seriefanatikere, plys til væggen og bryllupssnak.

Hvad betyder nicheprofiler?

Når en influent vælger en niche, så er det ofte fordi, de gerne vil fokusere på et bestemt emne. En nicheprofil fokuserer altså på det samme emne igen og igen. Det gør det lettere at få trofaste og seriøse følgere, da de med det samme er klar over, hvad det er, de kan forvente af profilen.

Et eksempel på en nicheprofil er vores egen profil @influentmag.dk på Instagram. Den fokuserer på at fortælle positive historier om influenter og nyheder fra influentbranchen, så det er det, vi beskæftiger os med igen og igen. På den måde ved vores følgere, hvad de kan forvente, når de følger med hos os.

nicheprofiler på Instagram

Foto: Sådanja

Fem anderledes nicheprofiler

Girls are awesome

Vi elsker at hylde kvinder. Derfor er @girlsareawesome en helt særlig favorit, da de sætter kvinder i front. Sikke en smuk niche. Og selvom profilen er dansk, bliver der vist inspirerende kvinder fra hele verden.

Skamsfan

I år 2015 kom den norske serie “SKAM” og tog hele Skandinavien med storm. Der er derfor kommet en del profiler, som kun omhandler serien, karaktererne og personerne bag. Hvis man elsker at nørde behind the scenes, interviews og fun facts, så er det skægt at følge med hos @skamsfan. Du kan uden tvivl også finde lignende om dit yndlings TV-show på Instagram.

Sådanja

Har du set alle de fine farverige vægtæpper, som for tiden vælter frem? Vi er vilde med dem. Især pga. de mange herlige statements, former og random objekter, de forestiller. Hos @saadanja_design kan du næsten mærke, hvor bløde tekstilerne er, når de kommer frem på skærmen, og det er svært ikke at bestille et fluffy kønsorgan, når det nu er fremvist så fint.

Kvinde kend din historie

Hos @kvinde_kend_din_historie bliver vi klogere på alle de modige kvinder, som igennem tiden har gjort en forskel. Der er en dertilhørende podcast, som også er værd at lytte til. Der bliver dykket grundigt ned i skandaler, gammeldags udtryk samt historiske øjeblikke, og så får du et indblik i udviklingen igennem de mange årtier.

Kaos brud

Skal du giftes? Hos @kaos.brud handler det om alt det, man ikke ser eller hører om, når det kommer til bryllupper. Her kan du anonymt dele din frygt for dit kommende bryllup, læse om gode råd og om de mange tabuer, som er forbundet med det perfekte bryllup. Hver søndag er der “confessions” i story, og det kan være ganske underholdende og betryggende at følge med, hvis man selv skal giftes.

nicheprofiler instagram

Foto: Kaos.brud

2 thoughts on “Fem anderledes nicheprofiler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: