Close
En helt ny start

En helt ny start

Jeg har været selvstændig i to år og det game er langsomt ved at være ovre. Langsomt, fordi jeg selv lige skal vænne mig til det. Af samme grund, er firmaet heller ikke blevet lukket helt ned endnu. Så må jeg tage et ekstra momsregnskab med. Men det føles mærkeligt at skulle lukke og slukke helt, for noget som jeg vitterligt har hulket, jublet og hvinet over, de seneste par år.

Men drømmejobbet er i hus. Søde mennesker. Gode muligheder. Jeg bliver hørt og det er rart. Det er ofte derfor jeg har følt at jeg ikke passede ind, da man helst ikke så at jeg åbnede munden og sagde min ærlige mening. Alt med måde, men når man nu har noget klogt på hjertet, er det da rart at kunne byde ind.

Det har taget mig 10 år at få foden ind i kommunikationsbranchen. Og det er den rigtige måde det er sket på. Helt autodidakt. Og ret stolt af det.

Men det er altså også årsagen til at jeg er nødt til at have mig en blog. Jeg har holdinger, meninger og brug for at skrive skrive skrive. Og selvom jeg gør det en del på jobbet, så vil det stadig være skønt at kunne lave noget ved siden af, som KUN er mit. Det tror jeg at jeg har brug for at holde mig til ilden.

Så her er den. Min nye blog.

Jeg er stadig ved at finpudse alting. F.eks. har jeg i øjeblikket slet ikke fået ændret navnet på siden, så den hedder noget volapyk langt WP agtigt, som ingen mening giver. Og så skal have fundet stilen. Så bær lidt over med mig her i starten. Det skal nok blive godt det hele.

XX

Olivia Noel

3 thoughts on “En helt ny start

    1. Ihhh, mange mange tusind tak 🙂

      Det skal nok blive spændende at træde ind i jeres fine land og se hvad det kan byde på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: