Close
Var du bare ude helt alene?

Var du bare ude helt alene?

Skal man altid være to?

I dag sidder jeg helt alene i en kaffeshop og drikker min kaffe, læser en avis, laver et par opkald og kigger på de folk, som passerer forbi i regnen, på Frederiksberg.

Men jeg kender rigtig mange, som aldrig kunne drømme om at tage ud alene. “Det er akavet, hvad skal man lave og andre vil straks kigge skævt til dig “, har været flere af argumenterne. Dertil har jeg rystet på hovedet.

Ahhh, endelig lidt alene tid

De fleste dyrker deres alenetid, indenfor hjemmets fire vægge, i stedet for at nyde deres eget selskab udenfor. Jeg kan til enhver tid anbefale at tage i biografen, spise på restaurant eller nyde en god kop kaffe på en café. Helt og aldeles alene.

Ønsker du ikke at blive forstyrret, kan du smide et par høretelefoner i ørerne og hive en bog frem. Det er kvalitets tid, med dig selv.

Vil du gerne diskutere den film som du lige har været inde og se, er der en masse gode forums på Facebook, hvor man kan tale om film. Jeg tog selv alene ind for at se Utøya i biografen. Det er ikke en film, der lige slipper en igen, så jeg skrev i flere dage, sammen med andre, der også havde brug for at få den vendt. Win Win.

Er du bedst i dit eget selskab?

Både og… Jeg er jo en af de der ekstremt ekstroverte mennesker, så jeg elsker at være omringet af folk. Især dem der gider lytte til mig, for tungen kører 24/7. Derfor har det her også været en svær øvelse, at komme igennem, da jeg ofte nyder at være sammen med andre mennesker og dele min glæde sammen med dem. Men når jeg tager et par timer i mit eget selskab, når jeg også at komme ned på jorden og få slappet af, på en helt anden måde.

Hvor ofte inviterer du dig selv i biografen eller på en god kop kaffe?

Xx

Olivia Noel

2 thoughts on “Var du bare ude helt alene?

 1. Ikke lige biograf eller kaffe, men jeg eeeelsker alenetid. Jeg holder ‘hold kæft’-dage jævnligt, hvor jeg ikke laver andet end ego og egenomsorg, uden at tale med nogen. Det er en kæmpe fornøjelse for mig, at være i mit selskab (:

  1. Heysa

   Først og fremmest, hvor er det fedt at DU læser med! Ihhh!

   Ja, det er altså, nogle virkelig vigtige dage. Jeg går også og planlægger at tage ud og rejse i et par dage, når jeg lige har fået styr på kørekort og job. Lige for at trække stikket en smule og være 100 % ego. Jeg gjorde det samme, da jeg tidligere på året, smuttede 4 dage til Spanien. Helt alene.

   At jeg så ikke kan finde ud af ikke at møde nye mennesker, er så mig i en nøddeskal. Så jeg endte selvfølgelig i skønt selskab alligevel 😉

   Men jeg kan virkelig anbefale at gå ud og lave ting alene. Det er awesome!

   Knus O

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: