Close
Alt går i rotation

Alt går i rotation

Herhjemme er der ikke noget som ryger i skraldespanden, hvis det kan gøre andre nytte.

Og selvom min tålmodige kæreste, til tider er træt af at jeg står og venter på at der bliver ringet på døren, for at sælge en bog til en tier, kommer det ikke til at standse mig. Det er så vigtigt for mig at folk får øjnene op for hvor mange ting vi kan sælge eller give videre, til andre som også kan få glæde af de samme ting.

Ofte siger han også “den her må du ikke sælge igen”, hvis jeg er kommet hjem med et nyt møbel, som ser ud til at passe godt ind i indretningen. Og jeg forstår ham virkelig godt, for det til tider stærkt herhjemme.

I hele min vennekreds er jeg kendt som den bedste krejler og go-to-girl, når der skal gode råd til hvad der kan sælges og for hvor meget. For man får efterhånden næse for det og ved hvilke ting der går stærkt, hvornår det er bedst at sætte tingene til salg og hvad man kan tillade sig at sætte prisen til.

Faktisk tænker jeg at lave en lille loppe-sælg-ud-guide herinde, som man kan få glæde af. Også selvom loppemarkederne snart lukker ned eller rykker indenfor, pga. det kommende efterår. Du kan nemlig sagtens sælge ud derhjemmefra og selvom du er helt overbevist om at du INTET har af værdi, så lover jeg dig for at det har du.

Start med et rum af gangen. Kig på alle hylder, skuffer og skabe, for at tjekke om der ikke er nogle ting, som du ikke rigtig bruger længere eller har gjort længe. Se efter i bogreolen, om du virkelig får læst den samme roman igen, eller om det er på tide at den får et nyt liv? Og inden du har fået set dig om, har du din første lille bunke, som er klar til at ryge online og videre ud til nye mennesker. Samtidig giver det dig også lidt ekstra penge på lommen og derved kan du spare sammen til noget, som du virkelig gerne vil købe.

Skal jeg fikse jer en guide med gode råd?

xx
Olivia Noel

Billede: James Hjertholm Film and Photography / Jogo.dk

Min petroleumsblå pelsjakke, fandt jeg på et loppemarked, for blot 100 kr.

4 thoughts on “Alt går i rotation

  1. Hej Maria Silje

   Så må jeg hellere få fikset en guide i en fart, så I kan få den inden weekenden, hvor det er den bedste tid, at dykke ned i den slags 😉

   Rigtig god weekend.

   Xx
   Olivia Noel

 1. Du er den BEDSTE, og en guide er en super idé. Jeg har jo allerede fået solgt lidt ud inspireret af dig. Næste step er, at jeg selv bliver bedre til at handle i genbrugsbutikker.

  1. Åh altså, tak for de fine ord <3

   OG YAY! Hvor er det dog dejligt at høre. Jeg er dog vild med den mulighed, som I har oppe i Sverige. Man burde virkelig få den her til DK. Hmm, måske mit næste projekt. Efter de 3 andre, selvfølgelig 😉

   Du må med mig ud på lopper en sommerdag. Det er fantastisk, hvad man kan få. Især i din tøjstørrelse. OG til absolut ingen penge.

   Guide er snart på vej. Ville have haft skrevet den i dag, men er blevet små syg.

   God weekend.

   Knus
   Olivia Noel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: