Close
Fem farverige boliginfluenter

Fem farverige boliginfluenter

*Dette er en artikel, som jeg tidligere har delt på Influentmag. Den er nu flyttet herover.

Er du også vild med boliginfluenter, og springer dit hjerte et slag over, når du ser et nyt opslag fra et farverigt hjem?

Tidligere skulle alt være i lyse nuancer med hvid stuk i loftet og cremefarvede vægge. Men tiderne er skiftet, og farverne er trådt indenfor i de små hjem. Derfor vil vi gerne hylde dem, som tør og går all in, så vi andre kan blive inspireret og lade farvepaletten udfolde sig.

Her har vi samlet nogle af vores favoritter, som får vores hjem til at blegne. Hils velkommen til pasteller og pang hos de skønne boliginfluenter, som får din hverdag til at blive en sand fest.

fem farverige boliginfluenter

Foto: Moments by sofahelikopter

Moments by sofahelikopter

Der går ikke en dag uden, at Jeanette har været forbi den lokale loppeshop, og har lavet et nyt fund, som hun glædeligt viser frem i sin story. Det er lige før, vi snupper turen over broen for selv at udforske loppebutikkerne i Horsens. Jeanette er ikke bare god til loppefund, hun har skabt det smukkeste hjem i de fineste pasteller. Der er alle steder smukke detaljer, finurlige fund, og så matcher hendes garderobe hele boligen. Hvis du samtidig elsker kattekillinger, så er det et match made in heaven at følge med hos Jeanette.

Følg her: Moments_by_sofahelikopter

Tine Living

På en bondegård, lidt uden for Roskilde, bor Tine sammen med hendes to små børn. Her har hun skabt et hjem, hvor der er blomstret tapet på væggene, og striber i loftet. Du finder de fineste pastelfarvede detaljer i alle rum samt en hel masse girlpower, når hun ærligt fortæller om hendes krop, tanker og forhold til livet. Tingene står sjældent stille, og der er altid nye projekter på vej. Hendes personlighed er akkurat lige så sprælsk og farverig som hendes bolig.

Følg her: Tineliving

The girl likes rainbows

Søs lever op til hendes profilnavn. For er du vild med alt, hvad der dufter af cirkus, glade dage og pang i boligindretningen, så vil dine fingre krible på hendes profil. Man kan ikke andet end at blive et stort smil, når man møder de vilde farver, skægge tegninger på møblerne og rækker af pastelfarvede gardiner, som draperende indrammer boligen. Vi er sikre på, at der gemmer sig en enhjørning i et af rummene, og hvis du skulle komme til enden af regnbuen, så er det Søs hus, der dukker op. Det er en sand krukke af guld, som bare venter på at blive opdaget af dig.

Følg her: Thegirllikesrainbows

Vinther Home

Tilde tager dig med indenfor i den lyse lejlighed på 80 kvm på Nørrebro. Til forskel fra mange af de andre farverige profiler, så er det de enkelte farverige detaljer, som stikker ud i hendes indretning. Et enkelt rum trækker dog solskinnet helt indenfor med de lysegule vægge, som står godt i kontrast til vitrineskabet, der hænger i det tilstødende rum, og har fået en klat mørkegrøn maling. Generelt er mange af møblerne malet i glade farver, som virkelig får dem til at skille sig ud. Det er modige, men også personlige valg, som gør stilen mere unik. Vi er især forelsket i det lyserøde tæppe, som pryder det hvidmalede gulv i stuen. Klik ind forbi Tilde og se, hvilket item der er din favorit?

Følg her: Vintherhome

Trine Brunsvig

Er kunst og bøger også nogle af de ting, du ikke kan undvære i dit liv? Så er du landet det rette sted. Trine har en misundelsesværdig bogreol, der er fyldt på alle leder og kanter. Som hun selv skriver, er hun “alt andet end minimalistisk”. Samtidig er det lidt som at tage på kunstmuseum ved at lade fingeren glide ned over feeded. For overalt finder du inspirerende kunst, som hænger fra gulv til loft. Og er der ikke kunst, keramik eller lækkert interiør, så står der i stedet et tøjstativ, som stråler om kap med resten af boligens indhold. Det er uden tvivl en profil, som skaber glæde og inspiration hos de fleste.

Følg her: TrineBrunsvig

10 andre farverige boliginfluenter vi også er faldet pladask for:

Regina_husprojekt
Celinehallas
Sussiefrank
Krea_Pernille
Weaverbynight
Huset.j.djupviken
Amoesgaard
Mariamostrup
Trinekjaer_
Jasmingabay

farverige boliginfluenter tine living

Foto: TineLiving

Nu er dit feed klar til at blive indtaget af glade farver, skønne kvinder og lækker inspiration.

God fornøjelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: