Close
Nye projekter og så er vi blevet FORLOVET!

Nye projekter og så er vi blevet FORLOVET!

En blog skal passes og plejes, ellers ender den med at hænge med at bladene, akkurat, ligesom mine planter gjorde, da vi kom hjem fra England i fredags. Ja, den flotte buket jeg netop havde lavet på et kursus hos BloomOn, var helt færdig.

Men der har simpelthen været så meget i kalenderen. Så lad os starte fra en ende af.

Jeg har fået et overblik over mine projekter og hvilke jeg sætter i søen til at starte med. Så først og fremmest, kan jeg byde velkommen til Jogo.dk (domænet er købt, men intet er endnu lavet). Her kommer James og jeg til at tilbyde at lave både film og foto opgaver. Jeg er med som assistent og står for alt kommunikation. Og han laver alt med film, foto og redigering. Et perfekt samarbejde. Det kommer primært til at være aften og weekend, da han fortsat har et fuldtidsarbejde at passe.

Samtidig er jeg så småt ved at stable et nyt koncept og kursus på benene, sammen med en kollega og veninde, som jeg glæder mig rigtig meget til. Det bliver for begyndende selvstændige, men så kan jeg heller ikke fortælle mere for nu 😉

Så har jeg åbnet mit eget firma, Hippo Media. Mange har spurgt hvorfor jeg ikke blot har åbnet Rose Media op igen? Til det kan jeg svare at når jeg nævner Rose Media, forbinder folk det med min tidligere konsulent virksomhed, og da jeg ikke længere ønsker at arbejde som konsulent, men i stedet på projektbasis, ville jeg gerne skille det ad, så det ikke ville give nogen forvirring. Samtidig er det også det firma, hvor Jogo.dk kommer til at ligge under, samt alle former for kurser, foredrag og undervisning. Så fremover er jeg Hippo Media. Domænet er også købt her, men jeg har endnu ikke skrevet tekster eller bygget siden op.

Det hele er gået så stærkt. I påsken hyggede vi med familien, fik ryddet ud i vores kælder og i lejligheden. Der er igen blevet sat en hel masse til salg og ryddet grundigt ud. Når tingene ikke har været i brug i halvt år, og blot hober sig op i kælderen, så er det på tide at det kommer videre. Så nu er mit kontor igen fyldt op med ting, som skal have nye steder at bo. Så følg med på mine to salgsprofiler på Instagram:

Frame the bird er alt til boligen, i god gammeldagsstil. Så er du til træ, teak og metal, så slå et smut forbi. Profilen er forholdsvis ny, men jeg har som sagt haft en hel masse at se til, så jeg har ikke nået det hele.

Pink Wall Second Hand er stedet hvor jeg sælger ud af mit og venindernes klædeskabe. Her kan du finde din næste sommerkjole, en ny kernelædertaske eller smykker til din næste bytur. Profilen er fyldt med lækre sager og bliver hele tiden fyldt op med nyt.

En anden ting som skete i påsken, var at James friede til mig. Sådan bare lige pludselig, lørdag morgen i påsken. Vi havde haft nogle vidunderlige dage og hygget os så meget sammen. Jeg svarede selvfølgelig “JA” med det samme. For derefter at spørge om han virkelig mente det. Og heldigvis, var det ikke for sjov denne gang.

Lørdagen efter, skulle vi til England på ferie og for at besøge hans familie. Vi fortalte hans bedsteforældre om nyheden, som de første i familien. De blev rigtig glade og inviterede os ud for at fejre den store nyhed. Samtidig anbefalede de os et par guldsmede og vi fandt vores ringe i den første butik vi besøgte. Dog kunne de ikke nå at skaffe ringene hjem, inden vi rejste. Og de ville ikke sende til Danmark. Så vi forsøgte os igen i London, hvor James fik hans klassiske 18 karat guldring med det samme og jeg kunne hente min om torsdagen, når vi havde planlagt at tage ind til London igen. Vores ringe er helt perfekte og jeg er så stolt over at kalde ham min forlovede.

Resten af familien blev også super glade og er allerede godt i gang med at planlægge en masse. Datoen er ikke sat, men jeg går så småt og laver gæsteliste, tjekker lokaler, taler med veninderne og en masse andet. Der er allerede en del der har meldt sig på banen, hvad angår hår, tale, blomster og designs til invitationer. Jeg er virkelig heldig at have en masse søde mennesker omkring mig.

Vi kom hjem fra England i fredags og har brugt weekend med James familie i går og i dag, har vi slappet af og er for alvor landet.

I næste uge står den på besøg fra Aarhus, start på kørekort og retur på skolebænken, når de sidste 1,5 mdr. af reklamelinjen skal tages. Der sker virkelig mange ting i øjeblikket, men det er alt sammen godt. OG sommeren er lige om hjørnet. Så alt er bare fantastisk!

XX

Olivia Noel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: